Odaberi Player 1011 Pregleda

  • Vidi traileryoutube.com
  • netufilmos.orgflag
Bad Turn Worse

Bad Turn Worse (2014) Online sa Prevodom

Aug. 15, 2014USA91 Min.Not Rated
polja oznacena sa * su obavezna
ZABRANJENA POTRAZNJA FILMOVA I SERIJA


Opis

👉⭐

Bad Turn Worse je pomalo generički naslov za bilo koji film koji uključuje kriminal: naprosto stvari mogu krenuti samo od zlog ka gorem, a jedna pogrešna odluka otvara beskonačno mnogo loših izbora i nijedan dobar. Posle te jedne tačke povratka nema. Originalni naslov We Gotta Get Out of This Place je tačniji i više odgovara temi i radnji filma, ali problem sa njim je jasna asocijacija na poznatu pesmu grupe The Animals i samim tim pomalo očekivana, prvoloptaška simbolika. U stvari, citati su nešto što se u filmu Bad Turn Worse koristi stalno, često bez mere i oni opasno ugrožavaju potencijal za iskrenost i originalnost.
Bad Turn Worse je još jedan od takozvanih “backwoods” neo-noir trilera, smeštenih u neku sjebanu zabit bogu iza nogu (u ovom slučaju u pitanju je teksaški polu-pustinjski gradić), prepuni sirotinje, očajnika, kriminalaca, ljigavaca i psihopata. Počinje skoro pa “tarantinovskim” nebuloznim dijalogom u kafani o značenju i korišćenju termina. Razgovaraju dvoje naoko bistrih klinaca, Bobby (White) i Sue (Davis), koji u svojoj vukojebini provode poslednje leto pred studije. Dijalog biva prekinut kad im se za stolom pridruži njen dečko, a Bobbijev najbolji drugar B. J. (Huffman), očito nedovoljnih intelektualnih kapaciteta da se u razgovor uključi. On započinje svoju prvu tiradu (a imaće ih nekoliko) o besmislenosti obrazovanja u poređenju sa pravim, težačkim životom.

⭐👈 gledaj Bad Turn Worse sa prevodom online HD ✔️ film, sa prevodom, online filmovi, hd filmovi, vucibatina filmovi online
Originalni naziv Bad Turn Worse
IMDb ocjena 5.5 1,982 votes
TMDb ocjena 5.6 35 votes