Odaberi Player 916 Pregleda

  • Vidi traileryoutube.com
  • netunetfliks.co
Frequently Asked Questions About Time Travel

Frequently Asked Questions About Time Travel (2009) Online sa Prevodom

Apr. 24, 2009UK83 Min.PG-13
polja oznacena sa * su obavezna
prijava problema vazi sa trenutnu stranicu,
znasi nema potrebe da pises naziv filma/epizode
i ova forma ne sluzi za pitanja niti za potraznju filmova/ serija.


Opis

Često postavljana pitanja o putovanju kroz vrijeme
Tri muškarca ulaze u kafić: dva štrebera i cinik. Oni su tri obična muškarca koji snivaju i nadaju se uzbudljivijoj i boljoj budućnosti. Sva su trojica zaglavila na dosadnim poslovima bez mogućnosti napretka. Frustrirani su i zapravo žive živote bez uzbuđenja. Sada će sjesti te provesti prosječan izlazak u svom mjesnom pubu, popiti nekoliko piva, malo porazgovarati i našaliti se. Nema razloga da posumnjaju da će se nešto neobično dogoditi.

Prvi je štreber, Ray, opsjednut putovanjem kroz vrijeme. To je činjenica koja je svima u pubu znana, te će zbog toga, kada mu priđe Cassie, žena koja tvrdi da je iz budućnosti, Ray posumnjati da je riječ o neslanoj šali. Drugi štreber, Toby, opsjednut je filmovima te će nakon što mu Ray ispriča priču o ženi iz budućnosti, misliti da mu opisuje radnju nekog filma. A cinični Pete, naravno, neće nikome povjerovati, dok slučajno ne propadne u rupu u vremenu te se nađe u budućnosti, koja je puna mrtvaca, uključujući i njega samog.

To će pokrenuti niz slučajnih putovanja kroz vrijeme za vrijeme kojih će naši junaci manično pokušavati izbjeći višestruke ranije verzije sebe samih, kako bi izbjegli stvaranje paradoksa vremena i pokušali riješiti zagonetku tko ih želi ubiti i zašto.filmovi online, filmovi sa prevodom, filmovi online sa prevodom, online filmovi, hdsaprevodom

Originalni naziv Frequently Asked Questions About Time Travel
IMDb ocjena 7.1 29,596 votes
TMDb ocjena 7 258 votes

Slični naslovi

Antz
Flight of the Phoenix
Fifty Shades Darker
The Naked Gun: From the Files of Police Squad!
Storytelling
Cats & Dogs
The Parts You Lose
Cat Run 2
Charlie’s Angels
American Fable
Eega
Breathless