Get Rich or Die Tryin’

Get Rich or Die Tryin’ (2005) Online sa Prevodom

Nov. 09, 2005none117 Min.Not Rated

Shvatio je da mu nitko neće pomoći, da se mora osloniti samo na sebe i glasno izjaviti: “Obogati se ili umri!” Prva mu se opcija više svidjela.

Jedini život koji poznaje mladi Afroamerikanac Marcus (50 Cent) sirovo je i opasno preživljavanje u crnačkom getu, u kojem mladi čovjek jednostavno ne dobiva previše šansi. Jedna od opcija je bavljenje sitnim ili nešto krupnijim kriminalom, no postoji i druga mogućnost, a to je glazbena karijera nadarenog repera. Marcus je svjestan svojih glazbenih kvaliteta, samo što ne pronalazi nikoga tko mu je spreman pomoći na putu prema ostvarenju snova. Sve će morati učiniti sam.

Polubiografska glazbeno-kriminalistička drama “Obogati se ili umri” lako je mogla platiti preveliku cijenu taštine, no iskusni redatelj Jim Sheridan čvrsto je povezao sve konce priče i snimio jako zanimljiv film, koji više nagrade pruža onim gledateljima koji, ili ne znaju tko to uopće 50 Cent jest, ili to uspiju smetnuti s uma tijekom gledanja filma. Tada im njihovi unaprijed formirani stavovi neće zasmetati u praćenju dojmljive priče o još uvijek nepojmljivo teškome crnačkom životu u Americi te prilikama koje treba zgrabiti s obje ruke, želi li se iz njega pobjeći.

gledaj Get Rich or Die Tryin’ sa prevodom online HD ✔️ film, sa prevodom, online filmovi, hd filmovi, vucibatina filmovi online

Odaberi Player 6010 Pregleda

  • Vidi traileryoutube.com
  • netufilmos.orgcountry-flag
Originalni naziv Get Rich or Die Tryin'
IMDb ocjena 0.0
TMDb ocjena 6.4
polja oznacena sa * su obavezna
ZABRANJENA POTRAZNJA FILMOVA I SERIJA


filmos.org - filmovi i serije za gledanje online