Predator 2

Predator 2 (1990) Online sa Prevodom

Nov. 20, 1990United States108 Min.R

Šef policije shvata da neko nevidljivo stvorenje – vanzemaljac lovac, poznat kao Predator – ubija i kriminalce i policajce – i da je baš on njegova sledeća žrtva.
Šta može da bude gore od bežanja po džunglama Centralne Amerike dok ti je vanzemaljski lovac na tragu? Da budeš u Los Anđelesu 1997. godine! Previše je toplo, rat bandi je van svake kontrole, a Predator se vratio – i koristi grad kao svoje privatno lovište. U ovom naučnofantastičnom trileru nabijenom akcijom, Deni Glover i Ruben Blejds igraju dva policajca iz Los Anđelesa koji su krenuli da ubiju to stvorenje. Gati Basi igra agenta FBI odlučnog da to stvorenje ostavi u životu. U filmu igra i Marija Končita Alonso.
U nastavku akcionog klasika Džona Maktirnana, radnja se premešta u Los Anđeles. Poručnika Majka Harigana (Deni Glover) zbunjuje njegov poslednji slučaj – ritualno ubistvo nekoliko rasturača droge. Ubijeni su na izuzetno surov način, a ubica nije ostavio ni jedan trag. Dok Harigan i njegovi partneri pokušavaju da otkriju ko je ubio kriminalce, FBI agent Stiven Kejs (Geri Basi), pokušava da ih odgovori od dalje istrage. Dvoje Hariganovih ljudi je brutalno ubijeno, nakon čega detektiv shvata da je ubica vanzemaljac koji ljude tretira kao lovinu. Ispostavlja se da su čelnici FBI već dugo znali za postojanje ovog surovog bića i njegov krvavi hobi…

gledaj Predator 2 sa prevodom online HD ✔️ film, sa prevodom, online filmovi, hd filmovi, vucibatina filmovi online

Odaberi Player 3426 Pregleda

  • Vidi traileryoutube.com
  • netufilmos.orgcountry-flag

Redatelj

Glumci

Kevin Peter Hall isThe Predator
The Predator
Danny Glover isLieutenant Mike Harrigan
Lieutenant Mike Harrigan
Gary Busey isPeter Keyes
Peter Keyes
Rubén Blades isDanny Archuleta
Danny Archuleta
Bill Paxton isJerry Lambert
Jerry Lambert
Robert Davi isCaptain Phil Heinemann
Captain Phil Heinemann
Kent McCord isCaptain B. Pilgrim
Captain B. Pilgrim
Originalni naziv Predator 2
IMDb ocjena 6.3 127,091 votes
TMDb ocjena 6
polja oznacena sa * su obavezna
ZABRANJENA POTRAZNJA FILMOVA I SERIJA


filmos.org - filmovi i serije za gledanje online